1

Editing workouts is broken (Read 607 times)

    Hi There,

     

    Today I've noticed that I can't edit my workouts anymore. While hitting edit I see intervals data corrupted. It's distance seems to be ok, but Avg. HR column and HR max. shows some random values:

     

     

    Type Distance Duration Avg
    HR
    Max
    HR
    Notes  
    Interval 5 km   1811 59   EditDelete
    Interval 5 km   1835 65   EditDeleteMove up
    Interval 2 undefined   749 68

     

    When I hit "Save", there's an error message shown: "The interval data is corrupt". However, preview tells me that workout data are absolutely fine:

     

    Splits (GPS Interval)
     TypeDistance Split settingsDurationTotal DurationPaceAvg HRMax HRNotes
    1 Interval 5 km 30:11 30:11 6:03 132 144  
    2 Interval 5 km 30:35 1:00:47 6:08 139 147  
    3 Interval 2,06 km 12:29 1:13:16 6:04 140 150  

     

    So, there definitely something messed up when loading data to edit form. It happens not only for just imported workout. I've checked with one added few days ago (and edited then without any problems) and the same problem occurs.

     

    Cheers,

    ADi

     


    cpmagin


      Hi there, too Smile

       

      I'm also having this issue since today. If I try to upload a valid *.tcx file (I know it's valid, because I've exported it from Garmin Connect and there everything is fine), saving is impossible. Error message is "The interval data is corrupt".

       

      If I only watch the file after importing with the glasses icon - and not saving it - I can see, that the tab with maps generates a lot of javascript errors. Maps won't get loaded at all.

       

      Hopefully you can solve this issue. If you need my example tcx file, please let me know.

      regards,

      Christian

        ADi3ek: could you please provide me with a list of steps to reproduce the problem?

         

        cpmagin: please check your private messages.  I sent you my email address so you can send me some files for testing.  Thanks!

          eric:

           

          1. I go to my "Training Log" -> "Calendar" section and hit any run entry there. 

          2. Click "Edit" tab at the top of the entry (preview of interval data looks fine on that page)

          3. "Edit workout entry" screen appers, interval data are broken here (no JS errors in the console though)

          4. Hitting "Save" causes "The interval data is corrupt" error to apper.

           

           

          ADi

            I´m having the same problem. I'm uploading my workouts from the GPS Garmin Forerunner 910XT.

            Running Blog: On my two feet

              Hi guys,

              I fixed the upload problem.  It was caused by the server using your locale information to format the numbers (i.e. comma as the decimal separator) but the JavaScript expects a period instead.

                ADi,

                I think your problem has the same cause as the other one.  Could you give it a try now and let me know if it's fixed?  Thanks!

                 

                eric Smile

                  I still have this problem. I agree it's some JS processing issue as I can see some "undefined" string inside interval data table:

                   

                  Type Distance Duration Avg
                  HR
                  Max
                  HR
                  Notes  
                  Interval 4 undefined   1800     EditDelete
                  Interval     30     EditDeleteMove up
                  Rest     60     EditDeleteMove up
                  Interval     30     EditDeleteMove up
                  Rest     60     EditDeleteMove up
                  Interval     30     EditDeleteMove up
                  Rest     60     EditDeleteMove up
                  Interval     30     EditDeleteMove up
                  Rest     60     EditDeleteMove up
                  Interval     30     EditDeleteMove up
                  Rest     60     EditDeleteMove up
                  Interval     30     EditDeleteMove up
                  Rest     60     EditDeleteMove up
                  Interval     107 77   EditDeleteMove up

                    ADi,

                    I am still unable to reproduce the problem.  Could you send me a private message with the following information:

                    - operation system and version

                    - web browser and version

                    - your regional settings (country and language)

                    - url to the broken that's broken

                     

                    Thanks!

                     

                    eric Smile

                      Eric,

                       

                      I think it was some caching issue, I can see now the problem is fixed and everything works as expected. Thanks Eric! :-)

                       

                      ADi

                        Hi ADi,

                        I'm glad to hear it's working now, although I don't understand why.  The browser should not be cache anything.  Please keep an eye out for it and let me know if something is still amiss. 

                          Sure, I'll certainly do :-)

                           

                          ADi

                            Works perfectly again!

                             

                            Thank you Eric Smile

                            Running Blog: On my two feet

                            cpmagin


                              for me it's working, too.

                               

                              Thanks Eric for this fast support!