12

Weather widget (Read 195 times)

    For some reason my weather widget keeps losing my location information?

     

    Currently if I try to update it, I get an unknown error has occurred.

     

    Running chrome Version 41.0.2272.89 m on Windows 8

    And you can quote me as saying I was mis-quoted. Groucho Marx

     

    Rob

    eric :)


      Hi Rob,

      I just noticed it today.  I think the problem started within the last day or two.  The weather service is on the receiving end of a DDOS.  They're trying to fix the problem.  They provided a temporary workaround so I'm going to give that a try.

       

      eric Smile

      zoom-zoom


      Princess Cancer Pants

        Sort of related...for some reason my uploads from my Garmin Edge have always read only in ºC...and I don't see anywhere on the device to change this.  On RA I have my preferences set to display ºF.  Not a biggie, just have always wondered why this is.  Uploads from my Forerunner show ºF.

        '18 Goals:

        • Recover from 2017

        • Surgery in March

        • Continue showing Cancer that it's not welcome back. Ever.

        • Rebuild to racing and big running & biking miles in 2019

         

        Getting the wind knocked out of you is the only way to

        remind your lungs how much they like the taste of air.    

             ~ Sarah Kay

          I thought this was fixed for a few days, but it seems to have come back...

          And you can quote me as saying I was mis-quoted. Groucho Marx

           

          Rob

          eric :)


            Rob,

            I think the problem might be sporadic until the attack has fully subsided.  I checked just now and it seemed ok.

             

            eric Smile

              No matter what location I enter, I see "No weather station near this location" I live in a large metropolitan area (Detroit) with many weather stations, the nearest one (that used to display) is about a half mile from my home. Any suggestions?

              eric :)


                Hi John,

                I'll take a look.  It could be a bunch of things.  The most likely cause is the weather service I'm using is still not functioning properly after they were attacked.

                 

                eric Smile

                Hoban-Jay


                  It's soradic for me.  I use two location (work and home)...right now they both appear fine.  Earlier today, I had the error John mentioned.  Any given day...since the DDoS at the weather site, it's been like this...one time I log evrything might be fine, the next...not so much.


                  Team Effort

                    Eric,

                    I am getting the "No weather station near thi location" message.

                     

                    Roger

                    www.runninngahead.com/groups/5000MC/forum

                    eric :)


                      Roger,

                      Could you send me your location via a private message?  Thanks.

                       

                      eric Smile

                      runmichigan


                        The widget seemed to work off and on for me.  Some times when I come to RA I find my location is missing.  I put in Brighton, MI or Brighton, Michigan and it returns no weather stations message.  Other times it has saved the location and the weather from Brighton, Michigan is displayed.

                        shu_runner


                        Good God, Lemon.

                          The widget seemed to work off and on for me.  Some times when I come to RA I find my location is missing.  I put in Brighton, MI or Brighton, Michigan and it returns no weather stations message.  Other times it has saved the location and the weather from Brighton, Michigan is displayed.

                           

                          I'm getting the same issue with my widget.  Currently, my location is there, but yesterday it was missing.  I haven't touched it.

                          eric :)


                             

                            I'm getting the same issue with my widget.  Currently, my location is there, but yesterday it was missing.  I haven't touched it.

                             

                            Hi shu_runner,

                            I'll look into this.  Could you send me the location you would enter into the weather widget to me via a private message so I can use it for testing?

                             

                            eric Smile

                            shu_runner


                            Good God, Lemon.

                               

                              Hi shu_runner,

                              I'll look into this.  Could you send me the location you would enter into the weather widget to me via a private message so I can use it for testing?

                               

                              eric Smile

                               

                              Will do.  Thank you!

                              runmichigan


                                The widget seemed to work off and on for me.  Some times when I come to RA I find my location is missing.  I put in Brighton, MI or Brighton, Michigan and it returns no weather stations message.  Other times it has saved the location and the weather from Brighton, Michigan is displayed.

                                 

                                Just logged in to RA and the weather widget is not displaying the weather for Brighton, Michigan as I set it up to.  The weather widget was displaying the weather at about 8:00 AM Eastern this morning.

                                12